Købmænd presser på for at få hjælpepakke fra erhvervsminister

Jannick Nytoft, der er ny adm. direktør i De Samvirkende Købmænd, opfordrer erhvervsminister Morten Bødskov (S) til at levere på den hjælpepakke, som Socialdemokratiet lovede inden valget. 
Jannick Nytoft overtog ved årsskiftet rollen som adm. direktør for De Samvirkende Købmænd fra John Wagner. | Foto: Pr / Horesta
Jannick Nytoft overtog ved årsskiftet rollen som adm. direktør for De Samvirkende Købmænd fra John Wagner. | Foto: Pr / Horesta

Siden statsminister Mette Frederiksen (S) i oktober sidste år lovede at hjælpe de lokale købmænd i landet, der er trængt af høje energipriser, er der ikke sket meget, mener den nye adm. direktør for De Samvirkende Købmænd, DSK, Jannick Nytoft. 

Han opfordrer i TV2 Nyhederne den nye erhvervsminister Morten Bødskov (S) til at lægge pres på regeringspartierne for at levere en hjælpepakke til de økonomisk pressede købmænd. 

”En økonomisk hjælpepakke kan være forskellen på om købmænd i mindre, lokale samfund må dreje nøglen om og lukke – eller om butikken overlever,” udtaler Jannick Nytoft til TV 2 Nyhederne.

Ifølge et opslag fra Jannick Nytoft selv på Linkedin ”haster” det, ”hvis ikke en lang række af butikker skal forsvinde rundt om i provinsen og i de mindre lokalsamfund.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også