Coop lukker Kvickly-butik efter "betydeligt" underskud

En dyr husleje og de stigende energipriser har fået Coop til at lukke østjysk Kvickly-varehus efter ”betydeligt” underskud, skriver Jydskevestkysten. 
Foto: Gregers Tycho
Foto: Gregers Tycho

Det er med ”blødende hjerte” at Coop har måttet træffe beslutning om at lukke sit Kvickly-varehus i Vejle-storcentret Bryggen og sige farvel til 70 medarbejdere. Det fortæller informationsdirektør i dagligvarekoncernen Jens Juul Nielsen til Jydskevestkysten

Flagskibsbutikken i Vejle har et ”betydeligt” underskud, fortæller informationsdirektøren. 

”Vi har en meget dyr husleje, og med de stigende energipriser er det ikke længere forsvarligt at drive butikken videre,” uddyber han over for avisen. 

Selvom Kvickly lukker i byens storcenter har Coop dog planer om at genåbne på en ny lokation i Vejle om et par år, lyder det. 

Samtidig forsikrer Jens Juul, at Kvickly i det esbjergensiske shoppingcenter Broen ikke står over for en lignende skæbne, på trods af at man blandt andet har indført reducerede åbningstider for at kunne håndtere de høje energipriser. 

Både konverteringen af Coops Fakta-butikker til Coop365discount, der har fjernet 25 Fakta-butikker fra landkortet, og lukninger af flere Dagli’brugsen’er har bragt koncernen ned på sit laveste antal butikker siden 1900, med 987 i alt. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også