Eksperimentel spiritusproducent åbner butik på Nørrebro

Danske Phantom Spirits udvider med kombineret bottle shop, tasting room og hovedkontor på Nørrebro.
Foto: PR/Martin Goltermann.
Foto: PR/Martin Goltermann.

Den eksperimentelle, danske spiritusproducent Phantom Spirits slog i fredags døren op for en ny, kombineret bottleshop, tasting room og hovedkontor.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi tager nu hul på et helt nyt kapitel i Phantom Spirits historie, og vi glæder os sindssygt meget til at byde gæster indenfor i vores nye butik, og til at vise vores mange kreative produktioner frem. Vi byder altid gerne på en smagsprøve, så man ikke forlader butikken med en flaske af noget, der viser sig at være lidt for syret til ens smagsløg,” siger medejer og stifter af Phantom Spirits, Mixen Lindberg, i en pressemeddelelse. 

Den nye butik åbnede 16. december og får hjemme på Blågårdsgade 10 på Nørrebro i København. 

Phantom Spirits har eksisteret siden 2016, hvor selskabet blev stiftet af Maxen Lindberg. For nyligt er Paul Roome blevet medejer af Phantom Spirits, og det er planen, at han fremadrettet skal stå for den daglige drift, servicere kunder i butikken og afholde smagninger. 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også