Bilka i Vejle destruerer varer efter voldsom brand

Branden natten til søndag i Bilka i Vejle har totalødelagt varehusets nonfood- og tekstillager. Frugt og grønt er også blevet kasseret, siger varehuschef.
Bilka mister nonfood-lageret, der er totalnedbrændt i weekendens volsomme brand i varehuset i Vejle | Foto: Claus Bonnerup
Bilka mister nonfood-lageret, der er totalnedbrændt i weekendens volsomme brand i varehuset i Vejle | Foto: Claus Bonnerup

Bilka i Vejle er ved at gøre skaderne op, efter en brand natten til søndag brød ud i en del af varehuset, skriver JP Vejle.

”Vi ved, at hele vores non-food- og tekstillager, to-go- og varerudlevering er brændt ned,” siger varehuschef Sten Kjeldsen til mediet.

Selvom branden blev slukket inden den nåede butikken og administrationen, har skader fra røg og brandslukning gjort det nødvendigt at destruere en række madvarer.

”Frugt og grønt, brød og sådan noget er allerede blevet kasseret eller er i gang med at blive det. Det er ikke salgbart, men vi kigger det hele igennem.”

Branden brød ud i den del af varehuset, hvor nonfood-lageret ligger, og hvor kunder kan hente varer i click-and-collect og Bilka To Go.

Forretningen holder lukket mandag og har afblæst afhentning af varer i Bilka To Go og Klik og hent resten af ugen.

Ingen kom til skade ved branden. Årsagen til branden er endnu ikke klarlagt.

Bilka i Vejle holder lukket efter stor brand i lager

5 pct. af omsætningen hos Coop.dk kommer fra abonnenter

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også