DetailWatch

Ikea-profil skifter til norsk Coop-kæde

Lars Midttun, der har arbejdet i Ikea siden 2000, rykker nu videre til Coops norske Obs-butikker hvor han bliver kædedirektør.

Lars Midttun starter 1. august som kædedirektør for norske Coops Obs-butikker. | Foto: PR

Lars Midttun, der hidtil har haft ansvaret for alle Ikea Norges butikker, skal fremover stå i spidsen for norske Coops Obs-kæde, skriver det norske medie Ehandel.

Lars Midttun har tidligere også været adm. direktør for Ikea Finland, assisterende landechef for Ikea i USA og driftschef i sportsbutiksselskabet Gresvig. Han har arbejdet i Ikea siden 2000, men skriver på Linkedin, at tiden nu er moden til et skifte.

Obs-kæden, der blev startet op i 1968, består i dag af 33 hypermarkeder fordelt rundt i Norge. Den nye Obs-kædedirektør starter i sin nye stilling 1. august.

Nedlukning satte fart på dagligvaresalget i Norge

Landbrug & Fødevarer: Priserne på fødevarer vil stige 20 pct.

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs