Polske Netto-butikker tæt på Ukraine sænker priserne

15 polske Netto-butikker sænker prisen på 40 basisvarer for at hjælpe ukrainske flygtninge, fortæller Salling Groups topchef på sociale medier.
Per Bank er adm. direktør i Salling Group. | Foto: Salling Group/PR
Per Bank er adm. direktør i Salling Group. | Foto: Salling Group/PR

Salling Group har valgt at sænke prisen på en række varer i 15 Netto-butikker i Polen, der ligger tæt på den ukrainske grænse, skriver Dagligvarehandlen.

Koncernens topchef, Per Bank, skriver på Twitter og Linkedin, at man vil forsøge at hjælpe de ukrainske flygtninge, der kommer til Polen efter Ruslands invasion.

”Den største politiske krise i Europa i efterkrigstiden fylder naturligt i den daglige snak i vores polske Netto-butikker. Men det bliver ikke ved snakken. Netto i Polen forventer at støtte hjælpeorganisationen Caritas med basale varer til ukrainske flygtninge, ligesom der i flere butikker er organiseret indsamling af tøj og andet fra vores kunder,” skriver Per Bank.

I første omgang sætter de 15 polske Netto-butikker prisen ned på 40 basisvarer, og Salling Group vil også undersøge, om der er tøj og andet på de danske lagre, som kan hjælpe de ukrainske flygtninge.

Russisk angreb får Jysk til at lukke butikker i Ukraine

Flügger-opkøb rammes af krig: Nu suspenderes forventningerne

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også