Freetrailer indgår aftale med Jysk i Tyskland

”Jeg ser et stort fremtidigt potentiale med Jysk,” siger Freetrailer-direktør om aftalen.
Freetrailer går, som navnet måske antyder, ud på, at detailkæder tilbyder kunder at låne en trailer til at fragte deres køb for typisk et symbolsk beløb eller helt gratis. | Foto: Freetrailer / Pr
Freetrailer går, som navnet måske antyder, ud på, at detailkæder tilbyder kunder at låne en trailer til at fragte deres køb for typisk et symbolsk beløb eller helt gratis. | Foto: Freetrailer / Pr
AF MARKETWIRE OG DETAILWATCH

Freetrailer har indgået en aftale med Jysk i Tyskland, der markant udvider trailerudlejerens tilstedeværelse på det tyske marked.

Det oplyser Freetrailer i en meddelelse tirsdag aften.

”Jeg er begejstret for, at Jysk nu etablerer partnerskab med Freetrailer i Tyskland, og jeg ser et stort fremtidigt potentiale med Jysk. Freetrailer har et stærkt koncept, hvor vi med vores trailere leverer synlighed til Jysk samt trækker kunder ned til deres butikker,” siger Nicolai Frisch, der er topchef i Freetrailer, i meddelelsen.

Den danske trailerudlejer forventer at have mere end 100 lokationer i Tyskland i 2024. Aftalen med Jysk betyder, at den nuværende tilstedeværelse vokser med 60 pct.

Freetrailer samarbejder i forvejen med en lang række detailkæder i ind- og udland. Det gælder i Danmark bl.a. Ikea, Elgiganten, Daells Bolighus og Jem & Fix.

Freetrailer blev stiftet i 2004 af Allan Sønderskov Darré og Aksel Blomgren Ambjørner i København med et formål om at lette udlejningsproceduren for trailere.

I 2016 ekspanderede Freetrailer til Norge, før man to år senere gik på børsen. I 2019 udvidede Freetrailer konceptet til Ikeas varehuse i Tyskland, og i seneste årsregnskab for 2023/24 rundede selskabet så 1 mio. udlejninger på 12 måneder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også