Sengewebshop går markant frem i forkortet regnskab

Indtjeningen er blevet væsentligt forbedret i det seneste regnskabsår i Bedre Nætter, der bl.a. konkurrerer med flere af Lars Larsen Groups selskaber.
Bedre Nætter sælger senge, madrasser, dyner og puder til hele Skandinavien. | Foto: Screenshot
Bedre Nætter sælger senge, madrasser, dyner og puder til hele Skandinavien. | Foto: Screenshot

Den danske sengewebshop Bedre Nætter kommer flyvende ud af 2023.

For efter nedgang i indtjeningen i 2022 kom sengewebshoppen tilbage på sporet i det ellers forkortede 2023-regnskab, der sluttede efter årets første ni måneder. På trods af den kortere regnskabsperiode hævede Bedre Nætter bruttofortjenesten fra 20,3 mio. kr. til 23,4 mio. kr., mens resultatet før finansielle poster steg med 6,5 mio. kr. til 6,6 mio. kr.

På bundlinjen blev et underskud på 230.000 kr. vendt til et overskud på 4,6 mio. kr. i et ifølge ledelsen ”tilfredsstillende” resultat for webshoppen, der er en konkurrent til bl.a. Lars Larsen Groups Seng-kæde og Jysk.

Resultatet er dog stadig et stykke fra rekordåret 2020, hvor bruttofortjenesten lød på 27,2 mio. kr. med et overskud på bundlinjen på 9,5 mio. kr. til følge.

Salg i hele Skandinavien

Bedre Nætter gik i luften i 2013 med missionen om at skabe bedre søvn for kunderne via senge, dyner og puder. I dag sælger virksomheden alt til soveværelset, deriblandt senge, sovesofaer, dyner, puder, sengetøj mm., til hele Skandinavien.

Virksomheden holder til i Åbyhøj i det vestlige Aarhus og sælger udelukkende online – på nær i en enkelt outletbutik, der ligger i den lille midtjyske by Ans.

I spidsen for Bedre Nætter står adm. direktør Martin Byskov, der sammen med sin bror Jonas Byskov og deres fælles kammerat Anders Henningsen stiftede virksomheden. De tre deler stadig ejerskabet og udgør sammen bestyrelsen.

Bedre Nætter har efter 2023-regnskabet en egenkapital på 16,1 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også