TCM får løftet kursmål af Danske Bank efter opløftende indtjeningsprognose

Køkkenselskabet præsenterede i sidste uger prognoser for i år, der viser omsætningstilbagegang, men samtidig en forbedret indtjening.
Foto: Udklip af tcmgroup.dk.
Foto: Udklip af tcmgroup.dk.
AF MARKETWIRE

TCM Group får hævet sit kursmål til 70 kr. fra 60 kr. af Danske Bank, efter at køkkenselskabet i sidste uge præsenterede prognoser for i år, der viser fortsat omsætningstilbagegang, men en forbedret indtjening, som var højere end finanshusets estimat.

Det fremgår af en analyse fra Danske Bank, der gentager anbefalingen ”køb”.

TCM venter i år at nå en omsætningsvækst i spændet minus 8 til plus 6 pct. inklusive medvind på 10 pct.point fra opkøbet af Aubo. Køkkenselskabet er presset af et forsat surt underliggende marked med høj markedsusikkerhed.

”Meget afhænger af timingen af forventede rentefald, hvilket sammen med stigninger i reallønnen kan anspore til en ændring til det positive på B2C-markedet,” skriver Danske Bank om en mulig positiv ændring i salget til privatforbrugerne.

En genopretning af markedet for salg til andre virksomheder, B2B, vil ifølge Danske Bank komme med forsinkelser og afhænge af en forbedring af boligmarkedet.

Aktien i TCM Group faldt fredag med 0,4 pct. til 49,80 kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også