Møbelfirma har sagt farvel til 42 ansatte

Møbelfirmaet Tvilum havde egentlig planlagt af afskedige 47 medarbejdere, men antallet er blevet lavere, skriver Midtjyllands Avis.
Kjeld Nielsen overtog posten som topchef i Tvilum efter Torben Porsholdt i august 2022. | Foto: Pr/tvilum A/s
Kjeld Nielsen overtog posten som topchef i Tvilum efter Torben Porsholdt i august 2022. | Foto: Pr/tvilum A/s

Møbelfirmaet Tvilum, der har omkring 700 ansatte i Danmark, har i en fyringsrunde sagt farvel til 42 medarbejdere, skriver Midtjyllands Avis.

I januar meddelte selskabets ledelse, at man ville afskedige 47 danske ansatte, men tallet er blevet reduceret, da der er kommet nogle opsigelser undersvejs, lyder det. 

De 42 medarbejdere, der har mistet deres job, har arbejdet på to fabrikker i Kjellerup og Fårvang. Årsagen til afskedigelserne er, at møbelfirmaet møder en faldende efterspørgsel i markedet. 

”Vi ser ikke tegn på, efterspørgslen stiger, så hvis vi ikke regulerer til, kommer vi til at bygge for meget lager op, og det ønsker vi ikke. Derfor tilpasser vi vores kapacitet og dermed også vores organisation,” sagde Kjeld Nielsen, adm. direktør i Tvilum, til Midtjyllands Avis i januar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også