Fynsk havemøbelfirma øger overskuddet til over 100 mio.

Cane-line, der primært sælger havemøbler, øgede sidste år oveskuddet med 47 pct. Men direktør er bekymret for den kommende tid, skriver Børsen.
Brian Djernes er direktør i Cane-line, der har omkring 50 ansatte. | Foto: Carsten Andreasen/MAG
Brian Djernes er direktør i Cane-line, der har omkring 50 ansatte. | Foto: Carsten Andreasen/MAG

Det fynske selskab Cane-line, der primært sælger havemøbler, leverede sidste år et overskud på godt 119 mio kr., hvilket er en stigning på 47 pct., skriver Børsen.

Selvom selskabet i 2022 ifølge direktør Brian Djernes ikke for alvor kan se på tallene, at priserne stiger, at der er krig i Europa, og at der er en rekordlav forbrugertillid, har han sine bekymringer.

”Vi har lukket første halvår rigtig fint, og vi har ikke mærket noget til lavere interesse eller færre ordrer, så vi får klart en større omsætning i år. Men vi læser jo nyheder og kan selvfølgelig mærke, at det er blevet dyrere at operere. F.eks. er det jo ekstremt dyrt at få produkter transporteret rundt i verden,” siger Brian Djernes til Børsen.

Cane-line forventer i 2022 et resultat efter skat på mellem 120 og 160 mio. kr., men Brian Djernes fortæller til Børsen, at dyrere fragt, forlængede leveringstider og stigende indkøbspriser kan påvirke negativt.

Selvom den fynske virksomhed, der har hovedsæde ved Rynkeby på Østfyn, forventer vækst i 2022, er panderynkerne dybere i forhold til forventningerne i 2023.

Amerikansk elektronikkæde varsler om dårligere tider

Ny Sportmaster-ejer melder om høj vækst trods ”betydelig stigning” i omkostninger

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jeff Gravenhorst har en fortid i ISS, hvor han var adm. direktør fra 2010 til 2020. | Foto: Stine Bidstrup

Coop Danmark finder ny formand

For abonnenter