DetailWatch

Russiske møbelkæder retter blikket mod Ikeas fabrikker og varehuse

Den russiske møbelkæde Tvoi Dom overvejer at købe Ikeas varehuse og fabrikker i landet, som den svenske kæde i sidste uge meddelte, at man har i sinde at sælge, skriver Reuters.

Ikea i Moskva. | Foto: STAFF/REUTERS / X01095

Både den russiske møbelkæde Tvoi Dom, der betyder ”dit hus”, og Hoff overvejer at købe Ikeas aktiver i Rusland, lyder det ifølge Reuters hos flere russiske nyhedsbureauer.

Det sker efter den svenske møbelkæde i sidste uge meddelte, at man gik efter at sælge fabrikkerne i Rusland og var i færd med at ”undersøge forskellige muligheder” for kædens 17 lukkede varehuse i landet.

”Ledelsen er klar til at overveje kommercielle forslag om overtagelse af IKEAs aktiver – detailhandel og produktionssteder”, sagde Amina Tagieva talsperson for Tvoi Dom, fredag ifølge nyhedsbureauet Tass.

Maxim Grishakov, adm. dir for møbelkæden Hoff, har også fortalt nyhedsbureauet RIA Novosty, at kæden overvejer at købe Ikeas fabrikker samt at leje dele af dens detail-arealer, skriver Reuters.

Ikea sælger ud i Rusland og Hviderusland efter russisk invasion

Ikea køber fortsat træ i Rusland trods egne udmeldninger

Legos varemærke forsøgt brugt i Rusland

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs