Fransk kapitalfond skyder trecifret millionbeløb i dansk køkkenfirma

Køkkenfirmaet Reform har store vækstplaner, og med nye partnere i ryggen er der ekstra benzin til at realisere de internationale ambitioner.
Reform samarbejder med designere om at lave køkkener. Nu har fransk kapitalfond købt sig ind i virksomheden. | Foto: Reform PR
Reform samarbejder med designere om at lave køkkener. Nu har fransk kapitalfond købt sig ind i virksomheden. | Foto: Reform PR

En investering på 186 mio. kr. skal bringe det danske køkkenfirma Reform ud på de store verdensmarkeder for at hente ny vækst og indtjening, skriver Børsen.

Det er den franske kapitalfond Experienced Capital, der sammen med Vækstfonden nu køber en bid af Reform, der blev stiftet i 2014, men nu sælger køkkener i 20 lande, herunder USA, Tyskland og Danmark.

“Vi har planlagte tab i virksomheden. Det er ikke helt så skidt, som når det ikke er planlagt, men vi har vidst i lang tid, at vi skulle på udkig efter den rigtige partner, og det vil jeg sige, vi har fundet med Experienced Capital,” siger Jeppe Christensen, medstifter og direktør i Reform og uddyber, at planen er at få sorte tal på bundlinjen inden næste år og nå en milliard i omsætning inden 2025.

Sidste år lød omsætningen på 220 mio. kr., skriver Børsen.

Selskabet har ikke offentliggjort årsregnskab for 2021 endnu.

Danske Reform har en drøm om at sælge bæredygtige designkøkkener i hele verden

Dansk snedkerkøkkenfirma går konkurs - tidligere topchef i NKT overtager roret

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også