Bestseller-familie samler ejerskabet af to designvirksomheder

Ejerskabet af de to designvirksomheder &Tradition og Frandsen kommer under samme paraply i selskabet Union Nine, som ejes i fællesskab af Bestsellers topchef, Anders Holch Povlsen, og koncernens stifter, faderen Troels Holch Povlsen.
Bestsellers grundlægger Troels Holch Povlsen (mf) og sønnen Anders Holch Povlsen samler ejerskabet af to designvirksomheder i det fælles selskab Union Nine
Bestsellers grundlægger Troels Holch Povlsen (mf) og sønnen Anders Holch Povlsen samler ejerskabet af to designvirksomheder i det fælles selskab Union Nine

Selskabet Union Nine, der ejes af Troels Holch Povlsen og Anders Holch Povlsen, bliver fremover fælles hjemsted for de to designvirksomheder &Tradition og Frandsen. Det skriver Finans.

”For at styrke det naturlige samarbejde mellem selskaberne indenfor møbler, belysning og boligtilbehør, har vi samlet ovenstående ejerskab i selskabet Union Nine A/S,” skriver Mogens Madsen, der er indsat som ny direktør for Union Nine, i en kommentar til Finans.

Samtidig har Bestsellers adm. direktør Anders Holch Povlsen købt sig ind i lampevirksomheden Frandsen, der hidtil har været helt ejet af Troels Hoch Povlsen, og han vil fremover have en ejerandel af Union Nine på 25 pct.

I forbindelse med ændringen er Troels Holch Povlsen indtrådt som formand for Union Nine i stedet for Lise Kaae, der er adm. direktør for Bestsellers holdingselskab Heartland, fremgår det af det centrale virksomhedsregister.

Union Nine havde i seneste årsregnskab for 2021 et overskud på 341 mio. kr., og egenkapital blev mere end fordoblet til 584 mio. kr.

Bestseller stopper fragt gennem Rusland

Bestseller: Ansatte kan tage fri for at hjælpe Ukraine – med fuld løn

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også