DetailWatch

Kapitalforvalteren Blackrock vil sælge Næstved Storcenter

Den amerikanske kapitalforvalter købte storcenteret i november 2017 med planer om at udbygge centeret, men nu søger Blackrock købere inden realiseringen af udbygningen.

Næstved Storcenter har fået et "facelift" under Blackrocks ejerskab, men udvidelsesplanerne er udeblevet. | Foto: Næstved Storcenter

Det har været småt med handlen af storcentre i Danmark i de seneste år, men på Sydsjælland kan der være et salg under opsejling, hvor Blackrock forsøger at afhænde Næstved Storcenter, som den amerikanske kapitalforvalter købte for 978 mio. kr. i 2017. Det erfarer DetailWatch fra flere kilder.

Ifølge DetailWatch' oplysninger har Blackrock sat erhvervsmægleren CBRE, som også har stået for driften af centeret under Blackrocks ejerskab, til at afsøge markedet for interesserede købere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs