Snestorm lukker en række butikker i Randers

Flere små og store detailbutikker og dagligvarekæder har måttet tage bestik af onsdagens snestorm.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det kraftige snevejr og blæsten har ramt store dele af landet, og i Randers har vejrforholdene fået konsekvenser for en række butikker i midtbyen og i Randers Storcenter, der har været ramt af lukning.

Det skriver Randers Amtsavis.

Lukningerne i Randers Storcenter har bl.a. omfattet The Body Shop, Message samt Bog & Idé. Beslutningen er taget på baggrund af en melding fra Østjyllands Politi, der onsdag morgen frarådede al unødig udkørsel. Derfor besluttede en række forretningsdrivende ifølge mediet, at der ikke var nogen grund til, at hverken personale eller kunder skulle bevæge sig ud i vintervejret.

Onsdag har snevejret påvirket transportmuligheder og kørslen rundt om i landet, og det ventes, at Danmark vil blive ramt af vejrmæssige udfordringer frem til torsdag middag. 

Snestormen har dog ikke sat en kæp i hjulet for, at landets store dagligvarekæder har kunnet få friske forsyninger ud til butikkerne, skriver Dagligvarehandlen

Varslen om kraftige snebyer fik Rema 1000 til at sende sine lastbiler afsted så tidligt som muligt tirsdag aften med forsyninger af frugt, grønt og kød, men kæden oplyser til Dagligvarehandlen, at man dog har kæmpet med at nå frem til alle butikker med kolonialvarer, inden mindre veje lukkede til i snedriver. 

Dagrofa, Coop og Salling Group vurderer alle, at der lige nu ikke er nogen betydelig risiko for tomme hylder, men at der dog er visse forsinkelser i nogle steder af landet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også