Medie om detailhandlen kunne ikke finde ny ejer: Lukker efter 11 år

”På trods af flere tusinde månedlige læsere og et stærkt fundament, fik jeg aldrig givet detailfolk.dk nok kommerciel opmærksomhed og kærlighed til, at det blev en rentabel forretning,” skriver ejer.
Detailmediet Detailfolk.dk lukker og slukker efter mislykket jagt på ny ejer. | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix
Detailmediet Detailfolk.dk lukker og slukker efter mislykket jagt på ny ejer. | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

I juni gik stifter og ejer af netmediet Detailfolk.dk Dennis Clausager på jagt efter en ny ejer til at overtage mediet. Det er ikke lykkedes. Derfor må nøglen drejes om, oplyser han selv på mediets hjemmeside.

”På trods af flere tusinde månedlige læsere og et stærkt fundament, fik jeg aldrig givet detailfolk.dk nok kommerciel opmærksomhed og kærlighed til, at det blev en rentabel forretning, der kunne stå på egne ben,” skriver Dennis Clausager.

Mediet blev oprettet i 2012 og i sommer oplyste ejeren, at der var 4700 modtagere af dets nyhedsbrev og mellem 20.000 til 30.000 månedlige brugere.

Selskabet bag mediet havde i 2022 en negativ bruttofortjeneste på ca. 165.000 kr., en negativ egenkapital på ca. 45.000 kr. og gældsforpligtelser for i alt 237.000 kr. Det viser det seneste regnskab på cvr.

”Som nogen måske ved, driver jeg som mit primære og lønnede virke en række tøjbutikker på Sjælland, og jeg må sande, at jeg ikke har – og ikke får - tiden til at give detailfolk.dk den opmærksomhed og fokus, som er nødvendig for at videreudvikle en forretningsmæssig fornuftig virksomhed,” skrev han i sommer.

Selvom forsøget på at finde en ejer til at køre mediet videre opgives for nuværende, tager Dennis Clausager dog stadig imod henvendelser, hvis nogen skulle få lysten til at overtage Detailfolk.dk, skriver han.

(Denne artikel er leveret af DetailWatch søstermedie, MediaWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også