Nyt butikscenter på 23.000 kvm skyder op i Skive

Centeret skal blandt bestå af butikker samt restauranter, og der er forventninger om et kundegrundlag på omkring 75.000.
Skive Retail Park opføres i første omgang med 11.000 kvm butikker fordelt på 10 kæder. En af de offentliggjorte kæder er Elgiganten. | Foto: Mogens Flindt
Skive Retail Park opføres i første omgang med 11.000 kvm butikker fordelt på 10 kæder. En af de offentliggjorte kæder er Elgiganten. | Foto: Mogens Flindt

Et nyt stort butikscenter på 23.000 kvm er på vej til Skive, skriver mediet Building Supply, der henviser til en pressemeddelelse. 

Projektet går under navnet Skive Retail Park og skal opføres i flere niveauer og etager, hvor det er et krav, at butikkerne skal være på minimum 700 kvm for at beskytte handlen i Skive. 

Efter planen skal udvikleren Daugaard Pedersen opføre centeret over flere etaper – først med 11.000 kvm butikker fordelt på ti kæder, hvoraf Elgiganten indtil videre er den eneste, udvikleren har sat navn på. 

”Vi vil ikke på nuværende tidspunkt løfte sløret for, hvilke kæder der er tale om, det lader vi kæderne om selv at afsløre, men vi er stolte af så mange stærke kæder har valgt projektet til og vil investere i Skive, siger Anders Bech Mathiesen, medindehaver og projektdirektør i Daugaard Pedersen, i en pressemeddelelse. 

Første etape ventes at stå færdigt i slutningen af 2024, mens resten af centeret ventes færdigbygget i tredje kvartal af 2025.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også