Centerformand ærgrer sig over sprængning: Skete også i januar

Humlebæk Centret holder åbent onsdag trods en sprængning i nat, der var målrettet en hæveautomat. 
Det er en hæveautomat i Nordea, som natten til onsdag er blevet sprængt i luften i Humlebæk Centeret. Det oplyser politiet til Ekstra Bladet. (Arkivfoto) | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix
Det er en hæveautomat i Nordea, som natten til onsdag er blevet sprængt i luften i Humlebæk Centeret. Det oplyser politiet til Ekstra Bladet. (Arkivfoto) | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix
AF RITZAU/DETAILWATCH

Der er alene sket materiel skade i eksplosionen i Humlebæk Centret, der blev anmeldt til politiet kl. 04.18 natten til onsdag.

Jan Martin Hansen, der er formand for Humlebæk Centerforening, fortæller, at centeret trods episoden er åbnet onsdag, men at politiets afspærring om morgenen påvirkede kunder til fitnesscenteret og en børnehave.

Skaderne er særligt gået ud over Blå Kors-butikken. Her er i hvert fald ruderne gået i stykker, og sprængningen var så kraftig, at vandet fra radiatorerne fossede ud.

Centerformanden er særlig ærgerlig over episoden, fordi der for en måned siden også var en sprængning af automaten. Dog var den mindre kraftig.

”Det er super ærgerligt, for 24. januar havde vi samme episode. Det var dog et lidt mere forkølet forsøg på at sprænge automaten i stykker. Det eneste, de fik ud af det, var, at de fik ødelagt selve automatikken, der hvor man fører kortet ind.”

”Så er der blevet sat en ny boks op. I nat har de så brugt meget kraftige eksplosiver, som har ødelagt det hele - hele boksen, hele fronten, vinduerne ved siden af og udhænget,” siger han.

Han er ret sikker på, at gerningsmændene ikke har fået penge ud af det, da pengene ligger dybt nede.

Del artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også