Bilka omrokerer på flere poster i ledelsen

Salling Group gennemfører en større ledelsesmæssig omrokering, der udover udskiftningen af Føtex’ topchef også involverer flere skift i Bilkas ledelse, skriver Børsen.
Salling Group sætter nye navne på flere chefposter i Bilka, der har 19 varehuse i Danmark. | Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Salling Group sætter nye navne på flere chefposter i Bilka, der har 19 varehuse i Danmark. | Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix

Fredag meldte Salling Group ud, at den øverste chef for Føtex gennem de sidste godt to år, Anja Madsen, stopper og afløses af Morten Møberg Nielsen. Det er dog langt fra den eneste ledelsesmæssige ændring, Salling Group indleder 2023 med, skriver Børsen.

Ifølge en intern mail, som mediet har set, er Bilkas hidtidige marketingchef Tore Nederland udnævnt til ny salgsdirektør i Føtex, og han afløses i Bilka af Claus Frederiksen, der kommer fra en stilling som varehuschef i Bilka i Viborg.

Samtidig stopper to af Bilkas hidtidige detailchefer, Anders Bo Hørsted og Morten Villum, og de afløses af tidligere salgsdirektør i Føtex, Jacob Fejerskov, der bliver detailchef for Bilka (øst), mens Lisa Kaae Kildsgaard bliver ny detailchef for Bilka (nord).

Bilka får også ny driftschef, head of operations, i skikkelse af Tonny Dachmann Nielsen, der kommer fra en stilling som varehuschef i Bilka i Odense.

I Salling Groups centrale ledelse er Jo Ottow Svendsen desuden udnævnt som ny direktør for forretningsudvikling. Hun har hidtil været direktør for format finance – en stilling, der overtages af Thomas Djursaa, der i dag er finansdirektør i Netto i Polen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også