Nordsjællandsk butikscenter forsøger at undgå kollaps

Gallerierne i Hillerød har indledt en rekonstruktionsbehandling efter længe at have været i økonomiske vanskeligheder, skriver Sjællandske Medier.
Arkivfoto. | Foto: Google Maps
Arkivfoto. | Foto: Google Maps

Centret Gallerierne i Hillerød, der skal huse både butikker, restauranter, biograf og uddannelsesinstitutioner, er nu under rekonstruktionsbehandling af skifteretten for at få rettet op på økonomien, skriver Sjællandske Medier.

Det var oprindeligt planen, at centret skulle åbne i efteråret 2021 efter en ombygning og renovering, men tidsplanen er rykket flere gange, og i det seneste halve år har arbejdet stået stille. Avisen har tidligere beskrevet, at der manglede betaling for omkring 30 mio. kr. til forskellige leverandører.

En rekonstruktionsbehandling ender ifølge advokat Casper Vahr Glorvigen oftest med en konkurs, men Tom Høeg, der er direktør i Gallerierne Hillerød, understreger, at målet er, at centret bliver færdigt.

”Jeg forholder mig til det, der er blevet besluttet, og arbejder videre. Vores mål er at få bygget færdigt, så vi kan få åbnet biograf og underholdningscenter,” siger Tom Høeg til avisen.

Datatilsynet politianmelder Danske Shoppingcentre for overvågning på toilet

Nyt butikscenter i Faaborg til 40 mio. kr. gør klar til åbning

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også