Ung dansk møbeltjeneste henter kapitalindskud på 818 mio. kr.

Selskabet Nornorm, der har udviklet en platform for udlejning af kontormøbler på abonnement, har rejst trekvart milliard i en investeringsrunde, der skal bruges til ny vækst.
Anders Jepsen står sammen med Jonas Kjellberg bag Nornorm. | Foto: PR/Deas
Anders Jepsen står sammen med Jonas Kjellberg bag Nornorm. | Foto: PR/Deas

Den danske møbeludlejningstjeneste Nornorm, der blevet grundlagt i 2020, har hentet en trecifret millioninvestering fra en række investorer, herunder kapitalfonden Verdane, der køber sig ind med godt 20 pct., skriver Børsen.

Selskabet er stiftet af Anders Jepsen og Jonas Kjellberg, der har en fortid i henholdsvis Ikea og Skype, og har opbygget en platform, hvor virksomheder kan leje kontormøbler frem for at eje. Investeringen på i alt 818 mio. kr. skal bruges til at udbrede det cirkulære koncept yderligere, forklarer adm. direktør og medstifter, Anders Jepsen.

“Det er startskuddet til USA, men stor tilstedeværelse derovre kommer til at kræve mere kapital. Hovedfokus bliver her i begyndelsen at blive endnu stærkere i Tyskland og Storbritannien,” siger han til Børsen.

Nornorm har ifølge Børsen 500 virksomheder i kundebasen og en abonnementsomsætning, der ventes at nå tæt på 100 mio. kr. i 2023.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også