Storcenter-ejer er i dialog med entreprenør om City Vest

Danske Shoppingcentre taler i øjeblikket med entreprenør om, hvad der skal ske fremadrettet med City Vest, skriver TV2 Østjylland.
Foto: PR/Danske Shoppingcentre
Foto: PR/Danske Shoppingcentre

Danske Shoppingcentre, der ejer City Vest i Aarhus, er i øjeblikket i dialog med entreprenøren A. Enggaard om udvikling af shoppingcentret, skriver TV2 Østjylland.

Jesper Faurholdt, der er adm. direktør for Danske Shoppingcentre, vil ikke fortælle om de konkrete planer, men han bekræfter til mediet, at der er gang i forhandlinger om en ny aftale for centret.

Det samme gør A. Enggaard, som også står bag boligbyggerier i Gellerupparken, som ligger ved City Vest.

”Vi har været – og er stadig – i dialog med de nuværende ejere og kigger på, hvad der kunne være interessant for området. For der trænger til at ske noget med centreret,” siger Jens Skinnebach, A. Engaards afdelingschef i Aarhus, til TV2 Østjylland.

Tidligere på ugen fortalte Randers Amts Avis, at de to Bestseller-brands Vero Moda og Only har valgt at trække sig fra det jyske shoppingcenter. Lukningerne kommer efter flere år, hvor en række brands som H&M, Kop & Kande, Neye og Frellsen har valgt at lukke deres butikker i centret.

Flere butikslukninger i City Vest: To Bestseller-brands trækker sig

Indkøbscentre får længere mellem tomme butikslokaler

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også