DetailWatch

Storcenterkæmpe låste elpriser fast inden krig og inflation: "Vi priser os lykkelige"

I efteråret 2021, da der ikke var en buldrende inflation eller krig i Ukraine, låste Danske Shoppingcentre flere af sine elpriser fast på længere kontrakter, der dog ikke gælder butikkerne.

Jesper Faurholdt er chef for Danske Shoppingcentre med 18 af landets store centre. På billedet er Jesper Faurholdt i shoppingcentret City 2 ved Taastrup. | Foto: Gregers Tycho

Som aktør i detailbranchen er det svært at komme uden om de stigende elpriser. Det gælder også for Jesper Faurholdt, der er adm. direktør i Danske Shoppingcentre, der er Danmarks største ejer af butikscentre med 18 storcentre i Københavnsområdet og de større provinsbyer.

Her mærker man også de stigende priser, men en aftale fra sidste efterår har vist sig at få stor betydning for, at centerejeren forventer, at budgetterne for i år holder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs