DetailWatch

Bed Bath & Beyond dybt i minus i formarkedet efter direktørs dødsfald

Detailkædens finansdirektør styrtede fredag i døden fra en lejlighed i New York.

Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844

Aktien i Bed Bath & Beyond bakker tirsdag, efter at selskabets finansdirektør fredag styrtede i døden fra en lejlighed i New York.

Forud for børsåbning klokken 15.30 handles aktien 16,5 pct. lavere i 7,21 dollar i formarkedet på ugens første handelsdag i USA, efter at markedet holdt lukket mandag i forbindelse med Labor Day.

Bed Bath & Beyond bekræftede søndag, at den omkomne var selskabets finansdirektør, Gustavo Arnal. Retslægen i New York har efterfølgende erklæret, at der ikke lå en forbrydelse bag dødsfaldet.

I sidste uge fremlagde det kriseramte selskab en ny turnaround-plan, der blandt andet inkluderer en nedskæring i arbejdsstyrken på 20 pct. og lukningen af omkring 150 butikker.

Desuden vil selskabet søge ny kapital gennem udstedelsen af 12 mio. nye aktier.

Finansdirektør i amerikansk detailkæde er fundet død

Bed Bath & Beyond steg 32 pct. få dage før opdatering fra ledelse

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs