DetailWatch

Fisketorvets franske ejer viser fremgang – dog ikke i Norden

Unibail-Rodamco-Westfield, der ejer Fisketorvet i København, har i første halvår set omsætningen stige 43 pct. i sin globale portefølje af shoppingcentre. Særligt det europæiske marked driver udviklingen, mens den nordiske del skrumper.

Fisketorvets franske ejer Unibail-Rodamco-Westfield har øget driftsoverskudet med 48 pct. siden halvårsregnskabet i 2021. Deres nordiske portofølje går dog tilbage. | Foto: PR/Unibail-Rodamco-Westfield

Ejeren af det københavnske shoppingcenter Fisketorvet, Unibail-Rodamco-Westfield (URW) med hjemsted i Paris, har fremlagt halvårsregnskab. Koncernen med 82 shoppingcentre på globalt plan i porteføljen har øget omsætningen med 43,8 pct. på sammenlignelig basis, fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede