DetailWatch

Matas udsætter byggeriet af nyt logistikcenter til 500 millioner

Byggeriet af et nyt, automatiseret logistikcenter til en halv mia. kr., der er en af nøglerne i Matas vækststrategi, er blevet udskudt på grund af inflation og prisstigninger på bl.a. elektronik.

Matas vil bygge nyt logistikcenter for at øge onlinehandlen, der udgør knap 25 pct. af den samlede omsætning. | Foto: Matas/PR

En af grundstenene i Matas vækststrategi, der bl.a. skal hæve omsætningen til over fem mia. kr. frem mod 2025 og fordoble onlineomsætningen, er blevet sat på pause for nuværende.

Den børsnoterede materialistkæde præsenterede for et år siden planerne om et nyt, automatiseret 25.000 kvm logistikcenter – en investering på en halv mia. kr. Men siden har inflation og prisstigninger på byggermaterialer og elektroniske komponenter fået selskabet til at holde inde og se tiden an, fortæller Brian Andersen, Group Digital Director i Matas.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Dagligvarekæde lukker fire butikker

Dagli’ Brugsen lukker fire underskudsgivende butikker fra slutningen af november og starten af december. ”Butikkerne står ikke til at redde,” siger kædedirektør.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede