DetailWatch

Erhvervsstyrelsen udskyder dato for slutafregning på coronakompensation

Alle virksomheder får nu en måned ekstra til slutafregning på konpensationsordningerne, meddeler Erhvervsstyrelsen.

Konsekvensen ved ikke at overholde fristen kan være, at virksomheden skal betale hele kompensationsbeløbet tilbage, skriver styrelsen. | Foto: Finn Frandsen

Fristen for indberetning til slutafregning hos Erhvervsstyrelsen er blevet skubbet en måned frem til minimum 30. oktober 2022.

Det gælder de tre store covid-19-kompensationsordninger; faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning (selvstændigordningen).

Det oplyser Erhvervsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Det gælder indberetninger vedrørende kompensation modtaget for en eller flere perioder mellem den 9. juli 2020 og den 28. februar 2022.

Konsekvensen for en virksomhed ved ikke at indberette til slutafregning inden fristen kan være, at Erhvervsstyrelsen kan kræve, at virksomheden betaler hele kompensationsbeløbet tilbage, skriver styrelsen.

Nationalbanken spår negativ vækst i 2023

Inflationen i EU runder 10 procent

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs