DetailWatch

Solgte webshop for stort millionbeløb: Nu går Hobbii-stifter ind i nyt ambitiøst projekt

Jonas Reeh var i foråret med til at sælge garnsuccessen Hobbii for tæt på 1 mia. kr. Nu har han og tre andre erhvervsfolk kastet sig over en ny onlineniche med store ambitioner.

Jonas Reeh (i midten) og Sune Skytte (t.h) har været private venner gennem 16 år. Nu har de for første gang kastet sig over en forretning sammen i Luksushund, der sælger hundeprodukter. På billedet ses også Frederik Reenberg Simonsen (t.v.) | Foto: Luksushund/Pr

Hobbii-stifter Jonas Reeh har sammen med tre tætte allierede kastet sig over en ny nicheforretning, efter han i foråret solgte sin ejerandel af garnwebshoppen på 15-20 pct. i en trecifret millionhandel til den skandinaviske kapitalfond Verdane.

Sammen med tidligere bestyrelsesmedlem i Hobbii Thomas Krøis samt Sune Skytte og Frederik Reenberg Simonsen har han i maj opkøbt webshoppen Luksushund, der sælger kvalitetstilbehør for hunde. Målet er at skabe en ny stor niche-succes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede