DetailWatch

Tre aarhusianere køber sig ind i svensk køkkenfabrik

De tre aarhusianere Steen Klidsbjerg, Jesper Mark og Karl Mark har købt sig ind i svenske Smedstorp Snedkeri og etablerer et køkkenfirma med samme navn i Aarhus.

Aarhus får snart et nyt køkkenfirma til byen, efter tre lokale køkkenfolk har købt sig ind i den svenske køkkenfabrik Smedstorp Snedkeri.

Det drejer sig om Steen Klidsbjerg, Jesper Mark og Karl Mark, der tidligere har drevet en Hanstholm Køkken-butik i centrum af Aarhus, men som nu skifter facaden ud med Smedstorps.

”Vi havde et ønske om at komme helt tæt på produktionen, og derfor har vi købt os ind i Smedstorp. På den måde får vi langt bedre indsigt i sortimentet, og hvad vi kan levere. Det vil give vores kunder en endnu bedre rådgivning i deres køkkenkøb,” siger Steen Klidsbjerg, medindehaver af Smedstorp Aarhus, der sammen med de to andre medindehavere har været i branchen siden 2006.

Ifølge ham kommer det nye køkkenselskab ligesom Hanstholm Køkkener til at ramme det øvre middelsegment.

”Med Smedstorps køkkener kan vi levere en god kvalitet og stor fleksibilitet til en attraktiv pris. På den måde kan kunderne for en relativ overskuelig merpris opgradere et middelkøkken til et specialfremstillet,” siger han.

Smedstorp Snedkeri har fabrik i Skåne i Sydsverige og blev stiftet tilbage i 1945.

Ifølge Steen Klidsbjerg bliver det særligt på pris og leveringstid, at Smedstorp skal slå konkurrenterne. Her forventer selskabet at have en leveringstid på otte uger.

”Kraftige prisstigninger” på træ koster for køkkenkoncern bag HTH og Uno Form

Dansk byggemarkedskæde skærer flere produktgrupper fra i ny strategi

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs