DetailWatch

Svane-butikker henter ledende medarbejdere ind i ejerkredsen

Selskabet bag fire Svane-butikker i Kolding, Vejle, Odense og Lyngby optager tre ledere som partnere for at geare organisationen til vækst. Den fynske erhvervs- og køkkenmand Carsten Eriksen ejer fortsat majoriteten.

Michael Larsen, butikschef i Odense, Michael Ahle, salgsdirektør med daglig placering i Lyngby, og Bjarne S. Nøjsen, erhvervschef i Kolding og Vejle, træder ind i ejerkredsen med Carsten Nielsen. | Foto: Svane Køkken/Pr

En ny ejerstruktur gennemføres med et nyt selskab, der ejer de fire Svane-butikker i Kolding, Vejle, Odense og Lyngby.

Det betyder, at den fynske erhvervs- og køkkenmand Carsten Eriksen hiver Michael Larsen, butikschef i Odense, Michael Ahle, salgsdirektør med daglig placering i Lyngby, og Bjarne S. Nøjsen, erhvervschef i Kolding og Vejle, ind i ejerkredsen, hvor de hver især får mindre ejerandele af selskabet bag de fire butikker.

”Visionen med at sammenlægge fire velfungerende køkkenbutikker er at skabe én af branchens stærkeste butikskonstellationer. Vi har sat et dygtigt lederteam, og som medejere styrkes deres engagement og ansvarlighed,” siger Carsten Eriksen., der glæder sig over, at tre ledere har sagt ja til at være med på rejsen.

Carsten Eriksen opkøbte Svane-butikkerne i Kolding og Vejle i 2021 og har siden forsøgt at optimere organisationen som et led i en sammenlægning med Odense og Lyngby, som han opkøbte i 2018.

Hans forventning til de fire butikker er, at de skal generere en trecifret millionomsætning i det indeværende regnskabsår, der forventes at give et solidt overskud.

Michael Larsen, der har været i Svane Køkken siden 2010, har været medejer af Odense- og Lyngby-butikken siden 2018, men veksler nu sin andel i de to butikker med et medejerskab for alle fire butikker.

”Som medejer kan jeg være med til at sætte mit aftryk og bidrage til udviklingen. Konstellationen rummer et spændende potentiale og stor fleksibilitet, så vi kan agere på tværs af organisationen,” siger Michael Larsen, der også er mentor for de øvrige butikschefer.

Svane har i alt 28 butikker i Danmark.

JKE Design-forhandler i Odense lukker efter konkurs

Ikea bliver medejer af dansk startup

”Kraftige prisstigninger” på træ koster for køkkenkoncern bag HTH og Uno Form

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs