DetailWatch

Pandora-konkurrenten Signet leverer bedre end ventet indtjening

Det amerikanske smykkebrands egne forventninger er dog stadig præget af præs på forbrugerne, herunder inflation.

Foto: Stine Bidstrup/PULS

Pandoras amerikanske branchefælle Signet har leveret en bedre end ventet indtjeningsudvikling i det forskudte andet kvartal og samtidig gentages de nedjusterede forventninger.

I det amerikanske formarked indikeres aktien 4,0 pct. højere i 68 dollar.

Signets salg i andet kvartal, som løb i de 13 uger til og med 30. juli, faldt 1,9 pct. i til 1,75 mia. dollar, hvilket var helt på linje med analytikerkonsensus. Det var også helt på linje med meldingen den 9. august, da selskabet nedjusterede sine forventninger.

Den justerede indtjening per aktie er faldet til 2,68 dollar fra 3,57 dollar, hvilket er en smule bedre end analytikerprognosen på 2,59 dollar.

For det igangværende tredje kvartal ventes et salg på 1,46-1,49 mia. dollar, hvor analytikerne ventede 1,47 mia. dollar.

Prognosen for helåret fastholdes på 7,6-7,7 mia. dollar mod ventet 7,73 mia. dollar. Indtjeningen per aktie ventes også fortsat at lande i intervallet 10,98-11,57 dollar.

Signets forventninger omfatter et niveau af forbrugerpres, herunder inflation og påvirkning fra stimulus, svarende til det, der i øjeblikket opleves. En forværring af makromiljøet er dog ikke omfattet i forventningerne.

Den amerikanske smykkeforhandler forventer fortsat en vis forskydning af forbrugernes skønsmæssige forbrug væk fra smykkekategorien, hvilket afspejler en ophobet efterspørgsel efter oplevelsesorienterede kategorier i løbet af året.

Pandora-formand køber aktier i selskabet for 5,2 mio. kr.

Pandora-milliardær investerer i nyt selskab trods likvidation

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs