DetailWatch

Nyligt frasolgt hobby-kæde havde største overskud i fem år

Panduro Hobby, der for få uger siden blev solgt til den nordiske koncern Lekolar, kom ud med et overskud på 2,9 mio. kr. efter en moderat forhøjet bruttofortjeneste i 2021.

Panduro Hobby blev stiftet i midten af 1950'erne og har i dag knap 100 butikker i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Belgien. | Foto: PR / Panduro

Kunderne vendte tilbage til Panduro Hobbys butikker efter genåbningen af samfundet i starten af 2022, og det kan ses i tallene hos hobbykæden med 14 butikker i Danmark.

Efter en markant nedgang i de to seneste årsregnskaber, der har været påvirket af tvangsnedlukningen af de fysiske butikker i lange perioder, går selskabets bruttofortjeneste igen i den rigtige retning – selvom den stadig er et godt stykke fra niveauet fra før coronanedlukningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs