DetailWatch

JD Sports sælger skokæde for trecifret millionbeløb

Den britiske sportskæde JD Sports har indgået en aftale om et salg af skokæden Footasylum til det tyske kapitalforvaltningsfirma Aurelius Group for 330 mio. kr.

JD Sports må se sig nødsaget til at skille sig af med skokæden Footasylum med 63 britiske butikker. Køber er et tysk kapitalforvaltningsselskab. | Foto: Neil Hall/Reuters

JD Sports er kommet et stort skridt tættere på at skille sig af med skokæden Footasylum, efter selskabet er blevet enige med det tyske kapitalforvaltningsfirma Aurelius Group om en købspris på 330 mio. kr., skriver The Guardian.

Det sker, efter JD Sports er blevet tvunget til at skille sig af med skokæden af den britiske konkurrence- og markedsmyndighed (CMA).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs