Kolding Retailpark er blevet solgt til britisk investorgruppe

Retailparken huser detailvirksomheder som Rema 1000, Sport 24, Harald Nyborg, T-Hansen, Power og Maxi-Zoo.
Kolding Retail Park ligger lige ved siden af Kolding Storcenter tæt på motorvejen. Og den placering har ifølge Aviva Investors været vigtig for opkøbet. | Foto: Ernst van Norde
Kolding Retail Park ligger lige ved siden af Kolding Storcenter tæt på motorvejen. Og den placering har ifølge Aviva Investors været vigtig for opkøbet. | Foto: Ernst van Norde

Det 11.000 kvm store Kolding Retail Park er blevet solgt til det britiske kapitalforvaltningsfirma Aviva Investors for et ukendt beløb, skriver Jydske Vestkysten.

Ifølge mediet er det Rema 1000, der har solgt Kolding Retail Park til Aviva Investors. Rema 1000 fortsætter dog som lejer i parken, der desuden huser virksomheder som Sport 24, Harald Nyborg og Power.

I en pressemeddelelse lægger Aviva Investors i forbindelse med opkøbet vægt på, at placeringen tæt på motorvejen og gode busforbindelser er særligt fordelagtig, og at lokationen også byder på gode muligheder for bæredygtighed med solcellepaneler på taget og mulighed for elektriske opladere til parkeringsområdet.

Ifølge Jydske Vestkysten har George Fraser-Harding, leder i afdelingen Europæiske Midler i Aviva Investors, udtalt, at han forventer, at investeringen vil give et solidt afkast til Aviva Investors kunder, og at opkøbet både passer ind i virksomhedens ambitioner om at stå stærkt i fastlands-Europa.

Aviva er først og fremmest kendt som et stort britisk forsikringsfirma, men har også forgrenet sig ud i flere forskellige projekter med blandt andet investeringsfirmaet Aviva Investors.

Fodboldkendere vil sandsynligvis kende Avivas navn og logo fra fodboldklubben Norwich’ trøjer og hjemmebane. Her var Aviva fra 2008 til 2020 hovedsponsor.

Sport 24 vil udvide butiksnettet og åbne i nyt land efter rekordår

Outletcenter i Ringsted er sat til salg

Salg af over seks fodboldbaner areal midt i Ringsted skal tiltrække flere storbutikker

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også