DetailWatch

Mand fængslet for bedrageri med designervarer for 380.000

Tasker og tøj af mærker som Prada og Gucci er blandt det, 35-årig har erkendt at have købt i bedragerisag.

35-årig er anklaget for ti bedrageriforhold i forbindelse med køb af designervarer fra bl.a. Gucci

En 35-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 23 dage for bedrageri for omkring 380.000 kroner.

Det fortæller senioranklager Eva Louise Paduan, der mødte for anklagemyndigheden i Dommervagten i Københavns Byret lørdag.

Manden har under grundlovsforhøret erkendt sig delvist skyldig i de ti bedrageriforhold, som beskriver, at han i løbet af juli har købt dyre tasker og designertøj fra mærker såsom Prada, Gucci og Bulgari.

Han købte også en iPhone.

Men det var på en række forskellige kreditkort, som blev overtrukket mere og mere. Købene gjorde han i shoppingcentret Illum.

Grunden til, at den 35-årige kun delvist erkender sigtelsen, er ifølge senioranklageren, at manden i retten fortalte, at der var en anden, som havde fået ham til at begå kriminaliteten.

Hvem det er, hvad den 35-årige skulle have fået ud af bedrageriet, og hvad der skete med de dyre varer, vil Eva Louise Paduan ikke fortælle, da retsmødet foregik for lukkede døre.

Det betyder, at offentligheden ikke på dette tidspunkt må høre mandens forklaring ellers politiets beviser mod ham.

Den 35-årige har valgt ikke at kære kendelsen om fængsling til landsretten. Han er varetægtsfængslet frem til den 8. august.

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs