DetailWatch

Lidl henter ny HR-direktør fra tysk moderskib

Ny HR-direktør og sjette medlem af direktionen i Lidl Danmark skal udvikle og styrke rekrutteringen i dagligvarekoncernen. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Lidls tyske hovedkontor.

Foto: PR/Lidl

Lidl Danmark får 1. juli nyt medlem af ledelsen om bord, når Hauke Daene tiltræder som ny direktør for HR-området i dagligvarekoncernen.

Det oplyser Lidl Danmark i en pressemeddelelse.

Heuke Daene kommer med mere end 13 års international erfaring i den tyske dagligvarekæde – senest som HR-ansvarlig for hjemmebanen i Lidl Tyskland.

I Lidl Danmark får han ansvaret for afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement og en hovedopgave i at styrke rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

”For at fortsætte vores vækst- og ekspansionsplaner i Danmark ønsker vi at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen til vores butikker, vores logistikcentre og vores hovedkontor – som flytter til Aarhus næste sommer,” siger Heuke Daene i meddelelsen.

Den nye HR-direktør afløser Sine Dolberg, der sidste år stoppede efter syv i koncernen på grund af uenighed om den fremtidige HR-strategi.

Hauge Daene har været i Lidl siden 2009, hvor han indledte karrieren som områdeleder i Hamborg. Siden 2020 har han været HR-direktør for Lidls tyske hovedkontor og 39 regioner i landet. Med skiftet til Lidl Danmark 1. juli indtræder han samtidig i direktionen for de danske aktiviteter.

”Hauke Daene fuldender direktionen i Lidl Danmark, og jeg er meget glad for at få ham med på holdet, for han kommer med en stor erfaring som HR-direktør fra Lidl Tyskland, som er det største Lidl-land. Hauke har en stor passion for mennesker og er meget loyal, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han meget hurtigt lærer Lidl Danmark at kende og får skabt et endnu stærkere HR-team,” siger adm. dir. for Lidl Danmark Jens Stratman.

Aldi Danmark øger millionunderskud i 2021: ”Vi fortsætter ufortrødent”

Detailkæmper skal krydse klinger i britisk retssal

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs