DetailWatch

Kohl's i eksklusive opkøbsforhandlinger med Franchise Group

Detailkæden Kohl’s er gået i eksklusive forhandlinger med Franchise Group om et muligt opkøb.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Den amerikanske detailkæde Kohl’s står til en grøn start på dagen, når de amerikanske aktiemarkeder åbner i eftermiddag, efter at selskabet er indgået i eksklusive forhandlinger med Franchise Group om et muligt opkøb.

Det skriver Bloomberg News.

Franchise Group, der blandt andet ejer detailkæden Vitamin Shoppe, har tilbudt at købe Kohl’s for 60 dollar per aktie, svarende til en værdiansætning af selskabet på 8 mia. dollar.

Den eksklusive forhandlingsperiode løber over tre uger og skal give parterne tid til blandt andet at sikre den nødvendige finansiering til opkøbet.

Kohl’s har tidligere på året afvist bejlere til selskabet. Det gælder Sycamore Partners, der sammen med Starboard Value søgte en aftale.

Aktien i detailkæden stiger tirsdag formiddag 12,7 pct. til 47,48 dollar i det amerikanske formarked. Samtidig stiger Franchise Group marginale 0,1 pct. til 25,65 dollar.

Amerikansk detailkæde nedjusterer og misser forventninger

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede