DetailWatch

Lars Larsen-arving vil gøre Jysk-familiens golfresort rentabelt

Inden for få år skal Himmerland-golfresort, der er ejet af Lars Larsen Group, hvile i sig selv rent økonomisk. Det fortæller Jysk-stifterens søn, Jacob Brunsborg, der som formand ”har trykket på speederen” i forhold til et aktiv, der siden 2000 har givet et trecifret milliontab.

Foto: Carsten Andreasen

Inden for 3-4 år skal Lars Larsen Groups historisk set underskudsgivende nordjyske golfresort, Himmerland, levere en rentabel drift. Det fortæller den afdøde Jysk-stifters søn, Jacob Brunsborg, der i dag er formand for koncernen, til Børsen.

Jacob Brunsborg blev medlem af Lars Larsen Groups bestyrelse i 2007 – samme år, som man blev eneejer af det, der indtil for nylig gik under navnet Himmerland Golf & Spa Resort. Ifølge arvingen er Himmerland et sted, der ”står mig meget nært.”

”Hvis man skal nævne et sted i koncernen, hvor jeg personligt har trykket på speederen, er det der,” siger Jacob Brunsborg, der for tre år siden bl.a. har været med til at igangsætte en totalrenovering af Himmerlands 60 værelser.

Siden årtusindskiftet har Himmerland genereret et tab på over 300 mio. kr., og selvom selskabet bag golfresortet i regnskabsåret 2020/21 fik det første overskud i flere år, så har driften siden 2007 leveret underskud. I 2020 fik Himmerland en kapitalindsprøjtning på 400 mio. kr.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Jysk-arvings nye strategi lægger større vægt på investeringer i fast ejendom

Jysk-familiens golfresort giver rekordunderskud – nye tiltag er på vej

Mere fra DetailWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede