Webshopejere står bag ny konkurs med milliongæld

Efter i 2020 at have lukket et selskab med en gæld på 25 mio. kr. har de to webshopejere Mark Haugaard og Halfdan Harring nu erklæret et nyt selskab konkurs, skriver Berlingske.
Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen

Forretningsmændene bag de kritiserede onlinebutikker Myposture, Mymuscle og Gigabutik har ifølge Berlingske erklæret endnu et selskab konkurs.

Det drejer sig om virksomheden The Niche Guys, hvis konkurs ifølge avisen har fået flere kreditorer til at anmelde krav om samlet set cirka 5 mio. kr. Blandt andet de svenske skattemyndigheder mener at mangle betalinger på 4,8 mio. danske kr. i moms.

Berlingske har igennem længere tid dækket webshopejerne Mark Haugaard og Halfdan Harring, der i 2020 begærede selskabet Posture Clothing konkurs med en gæld på 25 mio. kr.

Ifølge Berlingskes artikelserie har de to webshopejere været en del af et netværk, der drev en regulær webshopkarrusel med stærkt kritisable forretningsmetoder og åbnede og lukkede webshops på stribe.

Søgsmål droppet

De to forretningsmænd havde lagt sag an mod Børsen, Berlingske og journalist på avisen, Jonas Rimer Hansen, med et erstatningskrav på 5,3 mio. kr., men trak i april sagen tilbage.

”Som angivet i indlægget til retten er deres begrundelse, at medieomtalen har haft store forretningsmæssige og personlige omkostninger for dem, og at det har været krævende og bekosteligt for dem at føre retssag,” skrev sagsøgernes advokat, Vibeke Borberg, på det tidspunkt til Berlingske.

Webshopejere dropper søgsmål mod Berlingske

Webshop skal af med fortjeneste og får stor bøde efter dom i landsret

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også