Ecco udskyder offentliggørelse af årsregnskab

Den planlagte offentliggørelse af Eccos 2021-regnskab bliver nu udskudt til maj, skriver Børsen.
Foto: PR / Ecco
Foto: PR / Ecco

Sidste år blev sløret for årsresultatet løftet i midten af marts, men i år har den familieejede danske skokoncern Ecco valgt at udskyde offentliggørelsen af 2021-tallene. Det skriver Børsen.

Eccos presseafdeling oplyser til avisen, at regnskabet, der skulle offentliggøres onsdag, nu først offentliggøres efter firmaets generalforsamling i slutningen af maj.

Presseafdelingen har i begyndelsen af april tilsvarende oplyst til DetailWatch, at ”regnskabet for 2021 godkendes af bestyrelsen den 12. april, og offentliggøres formentlig den 13. april”. Men det er der altså ændret på nu ifølge Børsen.

Ecco har den seneste tid været genstand for debat på især sociale medier, efter koncernen som en af de få danske virksomheder har besluttet at videreføre sine aktiviteter i Rusland.

Aktiviteterne tæller over 200 butikker, som koncernen i Bredebro købte i 2020 for et milliardbeløb, efter det tidligere er blevet drevet af en ekstern partner.

Eccos adm. direktør, Panos Mytaros, har tidligere begrundet beslutningen om at blive i Rusland med, at man ikke vil lade sine 1.800 ansatte i stikken og risikere en nationalisering. Selskabet har samtidig understreget, at man følger de politiske beslutninger, der måtte komme.

DetailWatch forsøger at få en kommentar fra Ecco.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også