Matas’ finansdirektør stopper per 1. juni 2022

Efter 15 år skifter Matas ud på posten som finansdirektør, når Anders Skole-Sørensen i forbindelse med årsregnskabet stopper.
Foto: Peter Klint/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Klint/Politiken/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Matas’ finansdirektør Anders Skole-Sørensen fratræder efter gensidig aftale i forbindelse med årsregnskabet den 1. juni.

Det skriver Matas, der pointerer, at han herefter vil stå til rådighed som rådgiver for direktionen indtil udgangen af regnskabsåret 2022/23.

Matas forventer at kunne offentliggøre ny finansdirektør inden for kort tid.

Anders Skole-Sørensen har været finansdirektør for Matas siden april 2007, hvor han ifølge Matas har spillet en afgørende rolle i transformationen af Matas fra en indkøbsforening til børsnoteret selskab.

”Timingen for et skifte er god for begge parter, nu hvor Matas er kommet styrket igennem Corona-tiden og skal til at tage hul på en ny vækststrategi frem mod 2025/26,” siger Matas’ administrerende direktør Gregers Wedell-Wedellsborg i meddelelsen.

Den afgående finansdirektør ser tilbage på en karriere, hvor Matas har flyttet sig fra klassisk detailforretning til et brand med en bred vifte af salgskanaler - ikke mindst digitale.

”Jeg er glad for at have fået muligheden for at være en del af den spændende rejse, som Matas har været på, siden jeg kom til i 2007. I dag er Matas en stærk omnichannel detailvirksomhed, der bygger på stolte historiske rødder og traditioner. Jeg er overbevist om, at Matas vil fastholder sin stærke position og ser frem til at følge Matas fra sidelinjen fremover,” siger Anders Skole-Sørensen.

Anders Skole-Sørensen fortsætter som medlem af bestyrelsen for Matas’ datterselskab Firtal Group.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også