DetailWatch

Rusland overvejer at tillade parallelimport af varemærker der har stoppet deres salg

Som modtræk til en række store detailkæders stop for salget til det russiske marked ser russiske myndigheder på muligheden for at åbne for import af mærkevarer uden om rettighedshaverne.

Globale brands som Nike har stoppet sit salg til Rusland, men russiske myndigheder vil nu se på en åbning for salg ad bagvejen og tillade parallelimport | Foto: Grigory Dukor/Reuters/Ritzau Scanpix

Rusland overvejer at lade detailhandlere importere varer fra udlandet uden varemærkeindehaverens tilladelse. Det skriver Reuters på baggrund af en melding fra de russiske konkurrencemyndigheder Federal Anti-Monopoly Service (FAS) fredag.

Ifølge Federal Anti-Monopoly Service (FAS) blev en legalisering af parallelimport diskuteret på et møde mellem FAS-chef og chefen for Ruslands største onlineforhandler Wildberries, der bakker initiativet op.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs