DetailWatch

Lagkagehuset spår stort marked i USA trods nedtur

Barsk start for Lagkagehusets planer i New York med pandemien og en orkan. Topchef holder fast i store vækstplaner, skriver Børsen.

Foto: PR / Lagkagehuset

Der kommer til at blive langet meget mere kaffe og bagværkover disken i Ole & Steen-emballage i New York fremover. Lagkagehusets satsning på det kæmpe amerikanske marked har fået en hård start, men over for Børsen understreger topchef Jason Cotta ambitionerne.

I stedet for at trække sig ud af markedet under pandemien og som følge af oversvømmet centralbageri under en orkan, ser han New York og USA med et kæmpe potentiale i fremtiden. De nuværende tre butikker skal blive til mange flere, når markedet har bevist sit værd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs