Nordjysk grund med butikscenter skal omdannes til 12 boksbutikker

Målsætningen er at skabe et boksområde nord for Aalborg, der kan trække både store detailkæder og kunder til.
Det nuværende butikscenter, der bl.a. indeholder en Kvickly, skal rives ned, så der kan gøres plads til en række boksbutikker. | Foto: Niclas Jessen/coop/pr
Det nuværende butikscenter, der bl.a. indeholder en Kvickly, skal rives ned, så der kan gøres plads til en række boksbutikker. | Foto: Niclas Jessen/coop/pr

Et butikscenter beliggende på en Coop-ejet grund ved Bouet nær tilslutningsanlæg til E45- og E39-motorvejen nord for Aalborg skal rives ned og i stedet omdannes til en række butikker.

Det skriver Nordjyske.

Den 64.000 kvadratmeter store grund, som Coop tidligere har opkøbt af et investeringsselskab, huser lige nu Kvickly og et par andre butikker samt et stort parkeringsareal, men planen er ifølge Nordjyske, at dagligvarebutikken skal skrumpe til 4.000 kvadratmeter, og at der samlet skal være plads til 12 butikker.

”Coops interesse på den lange bane er at bygge en ny moderne dagligvarebutik et andet sted på grunden. Der er nogle lejere, der gerne vil blive der. Jysk og Maxi Zoo, benzinselskabet OK i en mere moderne udgave,” siger Steen Royberg, partner i erhvervsejendomsmæglerselskabet Nordicals Aalborg, der er en del af byggeprojektet.

Han uddyber, at det vil blive et område for boksbutikker som Harald Nyborg og Thansen, og at ”en stor sportskæde” allerede har meldt sin interesse.

Der har også været et ønske om at etablere en vaskehal, et nyt tankanlæg med ladestandere og et fastfood-sted ud mod rundkørslen, fortæller han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også