DetailWatch

Sportskæden Intersport leverer overskud for første gang i fire år

EM-fodboldfeberen var ifølge adm. direktør Tommy Sørensen medvirkende til, at Intersport kom ud af 2021 med overskud.

Intersport i Danmark har siden 1968 været en del af Intersport International Corporation, som er til stede i 42 lande. | Foto: Bernd Thissen

Det har været en rutsjebanetur at komme igennem 2021 for sportskæden Intersport, fortæller adm. direktør Tommy Sørensen til Børsen.

Sportskæden var ramt af coronaledlukninger i starten af året, men da EM-feberen ramte Danmark i forbindelse med den udskudte fodboldslutrunde, vendte udviklingen for Intersport. Samtidigt har Intersport oplevet et stigende onlinesalg.

“Samlet set, når jeg kigger tilbage på 2021, må jeg sige, at vi starter året ganske forfærdeligt ud, men vi slutter på toppen. Det har været en lang rejse, men interessant og lærerig,” siger Tommy Sørensen, der i blev adm. direktør i sommeren 2020, til Børsen.

Ifølge avisen viser regnskabet, som endnu ikke er offentliggjort, en omsætning på 361 mio. kr., mens overskuddet lød på ni mio. kr.

Peter Lau Larsen ejer sammen med hans familie 80 pct. af sportskæden, der råder over 130 butikker, hvor 51 er ejet af firmaet selv, mens 79 er ejet af partnere.

Ny topchef for friluftskæde skal holde digital vindstyrke mens corona-medvind aftager

Sport 24 melder sig interesseret i Sportmaster-opkøb

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs