DetailWatch

Ejendomsselskab er klar til stor centerudvidelse

Efter flere års tilløb skal indkøbscenter nord for hovedstaden udvides for trecifret millionbeløb med øget butiksareal og omkring 100 boliger. Senere kan endnu en udvidelse følge.

Diagrammet ovenfor viser et eksempel på, hvordan bebyggelsen kan opføres efter lokalplanens bestemmelser. De røde bygninger angiver en mulig første etape ved en eventuel etapeudbygning. | Foto: Lokalplan, Furesø Kommune

Allerede for små fem år siden kunne EjendomsWatch og andre medier berette, at ejendomsselskabet Dades ville udvide indkøbscentret Farum Bytorv med både yderligere butiksareal og et større antal boliger. Men først nu er projektet i Furesø Kommune i Nordsjælland tæt på at blive ført ud i livet.

”Lokalplanen er vedtaget, og vi arbejder på de sidste forhold om projektet. Vi er selvfølgelig opmærksomme både på de højere byggepriser og den stigende rente, men projektet er stadig interessant,” siger Jakob Møller, kommerciel direktør i Nrep, som administrerer, driver og udvikler alle de 11 indkøbscentre, Dades ejer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs