DetailWatch

Svensk modekæde investerer over 800 mio. i nyt lager

Det nye lager er den hidtil største investering i historien for den svenske modekæde Lindex, skriver det svenske medie Ehandel.

Foto: Lindex/PR.

110 mio. euro eller knap 820 mio kr. sender den svenske modekæde Lindex i retning af et nyt lager, der skal ligge i den sydsvenske by Alingsås, skriver mediet Ehandel.

Investeringen er ifølge topchef Susanne Ehnbåge den største i selskabets historie og skal sikre yderligere vækst i modekæden.

”Vores forretning vokser, og for at øge vores leveringskapacitet i takt med vores globale og digitale ekspansion, vil vi bygge et nyt højautomatiseret umni-lager, hvor alle varer er tilgængelige for alle salgskanaler. Vores nye logistikplatform vil muliggøre fortsat vækst i flere kanaler og skabe nye forretningsmuligheder,” udtaler adm. direktør i Lindex Susanne Ehnbåge i en pressemeddelelse, skriver Ehandel.

Lageret bliver 40.000 kvm. og står efter planen færdigt i 2024 i byen Alingsås, hvor Lindex blev grundlagt i 1954.

Lindex har en butik i det københavnske shoppingcenter Fields, og den svenske modekæde er en del af den finske detailkoncern Stockmann.

Nyt kæmpelager: Bestseller sætter sig på ét af Danmarks største lejemål

Forsyningsproblemer og stigende nethandel øger efterspørgsel på lagerlokaler

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs