Skuespiller starter nyt tøjfirma efter konkurs

Efter at være gået konkurs med en milliongæld til staten med tøjfirmaet Cozy by JZ, har Julie Zangenberg nu startet et nyt selskab sammen med investor Birgit Aaby, skriver Ekstra Bladet.
Efter at have begæret konkurs med selskabet Cozy by JZ har Julie Zangenberg startet virksomheden Cozy Aps. | Foto: Aleksander Klug
Efter at have begæret konkurs med selskabet Cozy by JZ har Julie Zangenberg startet virksomheden Cozy Aps. | Foto: Aleksander Klug

For en måned siden gik skuespiller Julie Zangenbergs hyggetøjsfirma Cozy by JZ konkurs, ifølge Ekstra Bladet med en gæld til staten på 3 mio. kr. og 1,4 mio. kr. til andre kreditorer.

Men nu fremgår det af det offentlige virksomhedsregister, at Julie Zangenberg for to dage siden har stiftet det nye selskab Cozy Aps sammen med erhvervskvinden Birgit Aaby, der blandt andet er kendt som tidligere investor i tv-programmet Løvens Hule.

Cozy Aps har som formål ”at drive virksomhed med handel og produktion af modetøj og accessories samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse”.

Hverken Julie Zangenberg, der står som direktør og ejer 75 pct. af det nye firma, eller Birgit Aaby har udtalt sig om det nye selskab. Ekstra Bladet kan derfor ikke bekræfte, om skuespilleren har købt mærket eller andet ud af konkursboet fra Cozy by JZ.

Modefirma om opkøber-interesse: ”Vi bruger dem til at have nogle links ude til fremtiden”

Shaping New Tomorrow med ny offensiv: Vil lancere ”de perfekte bukser” til kvinder

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også