DetailWatch

Konkursramt skokæde lukker fire butikker

Selskabet bag Havanna Shoes indgav en konkurserklæring i november sidste år, men ambitionen er at fortsætte med at drive dele af kæden.

Havanna Shoes har besluttet at lukke sine butikker i Randers, Esbjerg, Svendborg og Ringkøbing | Foto: Ivan Boll

Ti butikker bliver til seks, efter at Havanna Shoes har besluttet at lukke sine butikker i Randers, Esbjerg, Svendborg og Ringkøbing på grund af problemer med driften i flere byer, mens onlinehandlen i stigende grad driver salgstallene, skriver Finans.

”Vi oplever en voldsom vækst gennem vores onlinesalg og har besluttet at beholde seks butikker. De resterende butikker lukker vi, fordi vores oplevelse er, at bymidter og gader er knap så fyldte som tidligere. Det er naturligt at følge den vej, hvor omsætningen er, da grundlaget for større butikker i mindre byer ikke ertilstede på samme måde længe,” siger Jan Damkjær Nielsen, direktør og ejer i Havanna Shoes.

Selskabet bag kæden, Footzone Retail, indgav i november en konkursbegæring for Havanna Shoes som følge af coronapandemien, der især lammede kædens butikker i de danske storcentre og resulterede i et underskud på mere end 7 mio. kr.

Slikbutik med ræv som frontfigur er gået konkurs

Dansk legetøjsfirma er gået konkurs

Mere fra DetailWatch

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs